imprezy
Moderator: AgAtA
impreza w nichobrzu

wieczór z panem:)
dzisiaj dobra zabawa wieczór kawalera aaaaa aaaa aaaa ale bedzie rozkminka

- tymondteusz
- Yunger
NIECHOBRZ !!!!!! NIECHOBRZ !!!!!! NIECHOBRZ !!!!!! NIECHOBRZ !!!!!! NIECHOBRZ !!!!!! NIECHOBRZ !!!!!! NIECHOBRZ !!!!!! NIECHOBRZ !!!!!! NIECHOBRZ !!!!!! NIECHOBRZ !!!!!! NIECHOBRZ !!!!!! NIECHOBRZ !!!!!! NIECHOBRZ !!!!!! NIECHOBRZ !!!!!! NIECHOBRZ !!!!!! NIECHOBRZ !!!!!! NIECHOBRZ !!!!!! NIECHOBRZ !!!!!! NIECHOBRZ !!!!!! NIECHOBRZ !!!!!! NIECHOBRZ !!!!!!

Niechobrz
siemka jak tam sie trzymacie po imrezie w niechobrzu??
impra col poza tym ze bylo zajebiscie ziiiimno, a wlasnie mam trzy slowa do czarka: jestes frajerem bo sciemniasz ze jedziesz na impre a tu w hu... walisz
pozdro dla wszystkich

:-)
a ja byłam na weselisku i dopiero teraz jestem w stanie coś napisać hihihi
bawiłam się świetnie. To wesele tak wpłynęło na moje emocje ze tego nie da się zapomnieć
nie no ale bawiłam się na nim świetnie a ty maciulok?? 

do agATKI
WESELISKO BYŁO SUPEROWE BAWIŁEM KONKRETNIE PRZY OKAZJI POZNAŁEM PARU WSPANIAŁYCH LUDZI WESELE I WIECZÓR KAWALERSKI WSPANIAŁY ALE OPUŚCIŁ NAS AGATKO JUŻ WOLNY I SZALONY PRZYJACIEL I BRAT SUUPERRRR BYŁO ......ALE SIĘ ZAPIŁEM

imprezowicze
aktualnie skończyły się imprezki ale nie mówcie nigdy nie
nie namawiam lecz powtarzam w kółko........

20-stka
No no no no właśnie Mati Ty stara dupo z czarnymi kręconymi zębami:D:D:D:D W środe święto pasa będzie,bo to jest specjalna okazja, tak więc SZYKUJ I OGOL DUPE MATI(niektórzy nie tylko pewnie bić będą)heheheh

Wróć do „Tematy szkolne i na luzie”