Ja mam super kota lata po szafkach i po karniszu, strąca i obgryza kwiatki, ale i tak jest lubiany, bo jak siedzę przy kompie to mi wyskakuje na kolana i wspaniale mruczy, gorzej jak mi skaka po klawiaturze A jak wygląda ano taki łaciaty czarno biały, a wzór łatek ma taki, że wygląda jak mała Panda SUPER KOTka
jA MAM SUPEROWEGO PSA WABI SIĘ KARO "NAZWA NIE OD PAPIEROSÓW "LECZ OD POLONEZA JEST KOLORU RUDEGO PYSZCZEK MA ŁADNIUTKI. LECZ UCIEKA MOJEMU OJCU P[RZEWAŻNIE W NIEDZIELE NA SUKI ALE JEMU SIĘ TEŻ NALEŻY TROCHE OD ŻYCIA. NIE JEST GROŹNY I PRZYJAŹNI SIĘ Z WYŻEJ WYMIENIONYM KOTKIEM
no a mój kochany, wspaniały, fantastyczny i inteligentny kotek przyjaźni się z pieskiem wymienionym wyżej hihihi i jest tym samym kotkiem który jest wymieniony wyżej niż wyżej hihihi
a oprócz tego że mruczy to uwielbia się ścigać po domku i mnie drapać hihihi ale jak się jej powie żeby nie drapała to jest na tyle inteligentna że przestaje hihihi
a ja mam rybki mają tak zieloną wode ze ich nie widac nie ma im kto wody zmienic mam tez pieska tylko ostatnio cos z budy nie wychodzi mam nadzije ze zyje jeszcze
a ja mam kanarka takiego zółciutkiego fajniusiego który ma na imię Czesiu (zdrobnienie od Cheester) w sumie nie wiem czy to on czy ona . Czasem sobie cos trajkocze pod dziobem ale dopiero wtedy jak ja morde dre do komputera hihihi